OM OSS........

 

BRC-BYGG I

KLIPPAN AB

STARTMENY
OM OSS
KONTAKTA OSS
BILDER
OM ROTBIDRAG
BYGGRITNINGAR
VÅR MILJÖPOLICY
BRÖDERNA CARLSSONS BYGGNADSFIRMA I KLIPPAN AB, ORG.NR556429-2836

 

 

 

 

 BRÖDERNA.....-..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDARBETARNA..........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 AKTIEBOLAG SEDAN 1991.

 

VI ÄR TVÅ BRÖDER SOM VUXIT UPP MED HAMMARE OCH MURSLEV, EFTERSOM VI HADE EN FAR SOM VAR ENSAM-BYGGARE. DET VAR REDAN SOM SKOLPOJKAR VI FICK RYCKA IN PÅ VÅRA SKOLLOV FÖR ATT "HÅLLA TILL FAR" OCH GÖRA ENKLARE SAKER.

DETTA RENDERADE I ATT VI FICK EN GRUND FÖR ATT FORTSÄTTA OCH VERKA I VÅR FADERS FOTSPÅR.

VÅRT MOTTO HAR ALLTID VARIT ATT STÅ NÄRA DIG SOM KUND OCH ATT GÖRA ALLT FÖR ATT DU SKA BLI NÖJD SOM KUND MED VÅR INSATS. DETTA HAR VISAT SIG SLÅ VÄL IN, EFTERSOM VI FÅTT KOMMA TILLBAKA PÅ NYA PROJEKT SAMT ÄVEN FÅTT JOBB VIA REKOMENDATIONER AV VÅRA NÖJDA KUNDER.

 

 

 

 

 

 TOMMIE

EFTER SKOLAN JOBBADE HAN MED SIN FAR OCH SEDAN EFTER MILITÄRTJÄNSTGÖRING BLEV DET SKOLA IGEN OCH INGENJÖRSEXAMEN 1973. MED DESSA KUNSKAPER BLEV DET MÖJLIGT ATT BÅDE GÖRA BYGGRITNINGAR, PROJEKTERA OCH JOBBA PRAKTISKT. IDAG BLIR DET MEST SNICKERIER SOM LIGGER I FATET FÖR DET PRAKTISKA. MEN DET BLIR EN HEL DEL RITNINGAR EMELLAN.

 

 

 

OLLE

LIGGER 10-ÅR EFTER TOMMIE I ÅLDER. EFTER SKOLAN GICK HAN KEMILINJEN I PERSTORP. MEN ATT BLI BYGGARE LOCKADE MERA SÅ HAN FULLGJORDE EN MURAREUTBILDNING PÅ EN STÖRRE BYGGFIRMA. DÄREFTER STRÅLADE BRÖDERNA SAMMAN I SIN YRKESBANA OCH SÅ HAR DET FORTSATT MED ÅREN. HAR ÄVEN FULLGJORT SNICKAREUTBILDNING SAMT DIVERSE KURSER INOM BRANCHEN SOM GÖR ATT HANS KOMPETENS RÄCKER MER ÄN VÄL TILL DET MESTA I BYGG¨-BRANCHEN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ANDRÈ

ANDRÈ HAR GENOMGÅTT YRKESSKOLANS MURAREUTBILDNING. MEN DET ÄR INTE BARA MURNING, I EN SÅDAN HÄR MINDRE FIRMA FÅR MAN HUGGA I MED ALLT SOM TILLHÖR BYGG-PRAKTISKA TING.

HAN HAR REDAN UTFÖRT ETT ANTAL KAKELJOBB, VILKET KANSKE KOMMER ATT BLI HANS SPECIALITÈ I FRAMTIDEN.

BLEV ANSTÄLLD I FIRMAN 2007.

 

 

 

 

 

 LINUS

LINUS HAR GENOMGÅTT YRKESSKOLANS BYGG O ANLÄGGNINGSUTBILDNING MED SNICKERI SOM SPECIALITE. HAR VARIT ANSTÄLLD I FIRMAN SEDAN 2011. 

 

 

 

 

 

 

 
Senast uppdaterad
2016-02-12 11:07